Välj en sida

Efter en hel, eller åtminstone halv, drös med tecken på att en BioShock-samling är i görningen fick vi så äntligen en bekräftelse från 2K i form av denna trailer.

Äntligen, säger jag. Visserligen har jag alla tre BioShock-spel till Xbox 360 och kan spela dem när jag vill. Men en fin samling med alla tre i bättre upplösning är sannerligen aldrig fel. Även allt single player-DLC ingår i paketet.

Jag hoppas verkligen att en generation nya spelare nu tar chansen att uppleva den värld som skapades av numera nedlagda Irrational Games, både under havets yta och ovan molnen. Det är sannerligen en resa värd att göra och ett stycke spelhistoria som lämnat få oberörda.

BioShock: The Collection släpps till PlayStation 4, Xbox One och PC den 13 respektive 16 september.

Would you kindly…?

(Visited 41 times, 1 visits today)