Välj en sida

På lördag bär det av till Kina och Hongkong. Det betyder ett avbrott från spel. I en månad. Jag minns inte när jag senast gjorde ett så pass långt uppehåll.

Det är inte direkt så att jag sitter varje dag i timme efter timme och spelar tills ögonen blöder. Men jag sätter mig gärna ned en stund om dagen, om det så bara är en halvtimme, för att koppla bort både jobb och annat som tynger.

Det kanske inte blir så svårt ändå då suget efter spel brukar sjunka när jag är utomlands. Men att jag missar E3 svider lite, faktiskt mer än att jag missar en hel del av EM-slutspelet.

Denna resa går, med viss fantasi, åtminstone delvis i Shenmues tecken. Äntligen ska jag besöka Yangshuo och Guilin och se de vackra miljöer som Ryo Hazuki bevittnade innan han träffade Shenhua. Jag avser dock inte att fastna i en grotta.

Läs även:
Min Loadingblogg om E3:s vara eller icke vara

(Visited 54 times, 1 visits today)