Välj en sida

IGN har en galet intressant podcast med tre av de viktigaste personerna i Xbox historia. Seamus Blackley, som var med vid utvecklingen av den första Xbox, Peter Moore, som ledde Sega i Nordamerika innan han blev Xbox-chef under de framgångsrika åren med Xbox 360 och dagens Xbox-chef Phil Spencer.

I denna podcast får vi veta vad Red Ring of Death på Xbox 360 egentligen kostade för Microsoft, hur det kom sig att den första handkontrollen var så absurt stor, varför Xbox-varumärket fick färgen grön och inte minst hur det känns att få ett långt mejl av Bill Gates i vilket det står att man är en stor idiot.

Podcasten är lång men verkligen sjukt intressant för alla som följt Xbox genom åren. Öppen, ärlig och med massor av små scoop. Slumpen och ögonblicksbeslut spelar större roll än vi tror. Även i stora multinationella företag.

Se den här eller lyssna på den här!

(Visited 18 times, 1 visits today)