Välj en sida

Efter en uppskjuten lansering har Sony meddelat ett nytt lanseringsdatum för PlayStation 4 och PS Vita i Kina. Nu är det den 20 mars som gäller. Någon orsak till förseningen har aldrig getts, men det är sannolikt att det haft med tillstånd från kinesiska myndigheter att göra.

PS4 ska kosta 2 899 RMB och PS Vita 1 299 RMB. Inga extrapriser, direkt. Lanseringsspel blir Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Complete Edition, King of WuShu, Knack, Mr. Pumpkin Adventure, Trials Fusion och det mästerliga Rayman Legends.

Till PS Vita släpps bland andra Final Fantasy X HD och X-2 HD samt Rayman Legends och Farming Simulator 14.

Xbox One hade tio spel vid den kinesiska lanseringen. PS4 får alltså ännu färre. Det är svårt att se att hur dessa spel, priset eller tjänsterna som Sony erbjuder ska kunna locka särskilt många kinesiska köpare.

(Visited 33 times, 1 visits today)