Välj en sida

# Halo 4 är Microsofts största spellansering någonsin. Det tycks ha betalat sig. Under de första 24 timmarna inkasserade Microsoft 220 miljoner dollar (1,5 miljarder kronor). Bäst sålde förstås spelet i USA. Under de fem första dygnen spelade fyra miljoner användare Halo 4 över Xbox Live. Räkna med fler rekordsiffror framöver.

# Blir Lollipop Chainsaw, med den lättklädda cheerleadern Juliet Starling, porrfilm? Kanske. Det ska i alla fall finnas intresse bland den japanska porrskådisen Tias fans att se henne i rollen. Lite cosplayporr att vänta då, kanske. Frågan är bara var motorsågen ska passa in.

# Assassin’s Creed kan snart bli film. Geoffroy Sardin, ansvarig för bland annat marknadsföring hos Ubisoft, säger till Gamesindustry att filmen kommer ”nästkommande år”, vilket skulle betyda 2013 eller 2014. I vilket fall är Assassin’s Creed, som jag påpekat tidigare, ett utmärkt spel att göra film av. Vågar vi hoppas på Paul Greengrass som regissör också?

(Visited 25 times, 1 visits today)