Välj en sida

Det har ryktats ett tag om en ny PlayStation 3. En mindre och billigare modell som ska boosta Sonys tredje konsol under det sista året innan PlayStation 4 lanseras.

Vi har väntat på läckta bilder (liknande de vi fick på PS3 Slim). Nu är de här. Slimslim-modellen vinner inga skönhetspriser, men att döma av de bilder som nu har läckt och de jämförelser som kan göras utifrån dessa, är det en klart mindre modell än de två föregående. PS3 Slim är ju faktiskt inte så mycket mindre än den (stiliga) fetmodellen.

En kul detalj är att konsolen verkar vara toppmatad som på den gamla goda tiden. Lite retrodoft, alltså, vilket är oväntat. 

Det ryktas om tre utföranden med olika lagringskapacitet: 16GB (?), 250GB och 500GB. Priset lär bli förmånligt, särskilt för 16GB-modellen vars autenticitet kan ifrågasättas. Vågar vi hoppas på runt 1 500 kronor?

Inget är alltså bekräftat av Sony ännu, men eftersom såväl PS3 Slim som Xbox 360 S läckte på samma sätt är det inte osannolikt att nedanstående bilder faktiskt föreställer Sonys senaste PS3-modell.

Det är alltså kul med rykten och läckor, men på något sätt kan jag sakna tiden då precis allting inte läckte ut innan det utannonserats.

De vetgiriga på Neogaf vet mer.

(Visited 92 times, 1 visits today)